Bezoekverslag Projecten Ethiopië - Augustus 2016

Verslag nr. 108 Bezoek projecten in Ethiopië - Van 9- 15 augustus 2016
door Br. Gust, Willem en Annelies Daniëls

Meer algemeen
* Tijdens ons bezoek kwam de zeer bekende Ethiopische filmacteur Tariku Birhanu Baba met drie andere acteurs nog even goede dag zeggen op Little Heaven en wat propagandamateriaal halen als ambassadeur van Little Heaven. Hij wil tegen Nieuwjaar (11 september in Ethiopië) met heel zijn team langs gaan bij de rijksten van Addis om geld in te zamelen voor Little Heaven. Ook de 75 jarige zanger “Mahmud Ahmed” is intussen officieel, met veel mediabelangstelling, aangesteld als ambassadeur van alle projecten van Siddartha.

Materiaal voor rommelmarkt

Mogen we vragen om voorlopig geen materiaal meer binnen te brengen voor de jaarlijkse rommelmarkt die plaast vindt tijdens de Siddartha Feesten. Onze vrijwilligers krijgen het niet meer gesorteerd en gestockeerd. Na de feesten kan u steeds spulletjes deponeren in de bergplaats naast het secretariaat.

We willen we er ook nog eens op wijzen dat het bruikbaar materiaal moet zijn, want anders kost het ons meer aan het containerpark dan dat het oplevert. Bedankt voor de medewerking!

39ste Siddarthafeesten

39ste Siddarthafeesten op 19 – 20 – 21 augustus 2016 

VRIJDAG 19 augustus 2016

18u30     Opening restaurant en bodega
(soep, mosselen, videe, stoofvlees, koude schotel, vegetarische schotel, rijstpap,…)

20u00      Familie Quiz
Presentatie door Erik Van Looy en Rik Torfs
Inschrijven voor de quiz is helaas niet meer mogelijk. Alle plaatsen zijn bezet!

Pagina's