Klerenshop

Tweedehandskleding wordt ingezameld op Siddartha en na sortering opnieuw verkocht in het magazijn in Heist-op-den-Berg op zondagvoormiddag.

De Klerenshop wordt gedragen door vier ploegen van vrijwilligers, deze mensen werken met een beurtrol zodat er elke week kleding kan gesorteerd en verkocht worden. Alle kleding (zowel voor kinderen als volwassenen) die nog modieus en draagbaar is, kan dagelijks naar Siddartha gebracht worden, het gaat hier wel te verstaan over gratis schenkingen. De opbrengst van de verkoop wordt integraal besteed aan de verschillende initiatieven van Siddartha.

Het doel van Siddarthas Klerenshop is dus tweeledig : enerzijds proberen we aan herverdeling te doen doordat ook mensen met een klein budget nog goede kleding kunnen kopen. Anderzijds kunnen we met de opbrengst financiële ondersteuning bieden aan sociale projecten.

Verzamelpunt kleding :
Siddartha, Bonten Osstraat 29 te Baal, in de overdekte ruimte naast de burelen die de ganse dag toegankelijk zijn.

Verkooppunt kleding :
Het magazijn van Siddartha's Klerenshop is gelegen langs het parcours van de rommelmarkt in Heist-op-den-Berg en geopend elke zondag tussen 8.00u en 12.30u.
adres: Neerlaan 2, 2220 Heist o/d Berg

Wens je nog meer inlichtingen :
Telefonisch tijdens de kantooruren 016/53.04.69 of via email info@siddartha.be